Coperti catalog scolar si carnet elev

Pentru a ajuta elevii să facă față provocărilor zilnice a utilizării carnetului de elev, precum și profesorii catalogul, tipizat.ro a creat o gamă de coperte catalog / carnet din imitație de piele, groasă, detașabilă în diferite culori, cu colțar din metal auriu. Copertele au fost proiectate astfel încât, să satisfacă nevoile specifice și stilul de viață școlară a elevilor și profesorilor. Astfel, carnetul poate fi purtat în siguranță în geantă, fără a se plia și a se deteriora. De asemenea, catalogul cu coperte întărite permite scrierea confortabil. Punctele tari ale copertelor pentru catalog și carnetul de note este materialul gros, întărit. Coperta ecologică, în diferite culori, este de înaltă calitate, cu o suprafață foarte netedă, îndeplinind cele mai stricte cerințe de mediu.

Material ecologic

Materialul ecologic se caracterizează prin diferite nuanțe tari de verde, roșu, violet, albastru, plăcute ochilor, fiind extrem de opace. O copertă este o modalitate de a prelungi durata de viață a oricărui carnet de elev și a oricărui catalog pentru profesor. Atât carnetele de elev, cât și cataloagele se uzează, se pot rupe sau se pot murdări, dacă nu sunt protejate corect. De asemenea, datorită coperților din piele ecologică, carnetele și cataloagele pot căpăta un aspect original și neobișnuit. Pentru a face acest lucru, trebuie să cumperi coperte catalog/carnet de pe site-ul tipizat.ro. Pentru a fi atrăgătoare, copertele pentru cataloagele profesorilor și pentru carnetele elevilor au fost create în diverse culori atrăgătoare, cu un colt metalic auriu. De asemenea, poți cumpăra coperte pentru carnetele elevilor unei clase în aceeași culoare cu coperta catalogului.

Protecție fiabilă pentru cataloage și coperte

Copertele catalog/carnet elev sunt cea mai bună opțiune pentru a proteja aceste produse care se pot deteriora ușor din cauza utilizării zilnice și foarte dese. În ciuda creșterii pieței produselor electronice digitale, oamenii se străduiesc din ce în ce mai mult să obțină senzații tactile reale, pentru a-și diversifica propriile sentimente. Astăzi, cataloagele și carnetele de elev sunt mai solicitate ca niciodată în diferite instituții de învățământ. De asemenea, sunt folosite în viața de zi cu zi, atât la școală, cât și acasă. Coperta groasă din piele ecologică dă un aspect elegant atât catalogului, cât și carnetului de note. De asemenea, pe coperta catalogului sau a carnetului de elev se imprimă mențiunea ”catalog” sau ”carnet de elev” și de asemenea, se poate inscripționa clasa. La crearea lor se respectă strict liniile directoare, designul și materialul din imitație de piele de o calitate excepțională, disponibile astăzi, profesionalismul și experiența și, desigur, imprimarea de înaltă calitate a copertelor în cea mai modernă producție automată.

Coperti catalog scolar si carnet elev

C152 Coperta imitatie piele

C152
46,41 lei
-format 35x50 -carton gros -calitate ridicata -rezistenta 2 ani -diferite culori
Arata 1-3 din 3 produs(e)
Product added to wishlist

Pentru scopuri precum afisarea de continut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare.
Apasand Accept sau navigand pe acest website, esti de acord sa permiti colectarea de informatii prin cookie-uri sau tehnologii similare.