Condica Prezenta Zilnica

Condica de prezență și creșterea productivitățiiTimpul este esența eficienței și productivității în mediul actual. În acest domeniu, sistemele de înregistrare cu prezență la timp au intrat în vogă și sunt utilizate pe scară largă în practic toate organizațiile și instituțiile din întreaga lume. A semna condica de prezenta este principalul criteriu pentru evaluarea eficienței angajaților din orice birou.

Eficiența și productivitatea sunt semnele distinctive ale oricărei industrii din întreaga lume. Poate fi un birou, o unitate de producție sau orice altă unitate. Fiecare organizație se străduiește să atingă ambele criterii pentru a menține niveluri optime în orice moment. În mod similar, într-un birou, fiecare departament urmărește activități care sunt progresive pentru organizație. Un angajat este obligat să lucreze pentru un număr stipulat de ore în timpul zilei, iar condica este necesară pentru a menține eficiența angajaților.

Există mai multe metode de menținere a eficienței angajaților. Registrul de prezență a fost una dintre vechile metode în care angajații și-au marcat prezența semnând și menționând și ora intrării. Cu toate acestea, din punct de vedere tehnologic, sistemele de înregistrare a prezenței au fost considerate a fi mijloace fiabile de participare la timp a angajaților. Un număr mare de producători au creat sisteme electronice de înregistrare a prezenței. Aceste sisteme de înregistrare a prezenței sunt conectate la un computer central situat în interiorul biroului. Unui angajat i se eliberează un card electronic de coduri de bare cu numele său, codul său de angajat și codul departamentului. La intrare, angajatul își glisează cardul și, în timp ce se deplasează, își glisează din nou cardul. Calculatorul central funcționează cu software de prezență la timp, care preia imediat datele angajatului și îi înregistrează ora de intrare și ieșire. 

În scenariul actual, odată cu progresele tehnologice, aceste sisteme au devenit învechite, deoarece sistemele ultramoderne nu necesită ca un angajat să-și gliseze cardul, ci mai degrabă sistemele au un software de recunoaștere a feței încorporat în care sistemele îl identifică pe angajat după chipul său. În acest fel, un angajat trebuie să vină personal în fața sistemului, unde fața lui este comparată cu fotografia sa disponibilă în evidența biroului. Controlul accesului la baza de date centrală și datele de prezență ale unui angajat sunt disponibile numai cu personal autorizat din organizație. Alt angajat sau departament nu au acces asupra acestor informații.

În concluzie, un angajat își menține prezența și nu își poate permite să devină absent. Datele privind prezența angajatului sunt absolut clare și fără nicio ambiguitate. Condica de înregistrare a prezenței a devenit una dintre cele mai puternice instrumente pentru orice organizație pentru a ține o verificare strictă a punctualității și eficacității angajatului. Prin urmare, organizațiile din întreaga lume profită în prezent de beneficiile acestui sistem.

Arata 1-5 din 5 produs(e)
Product added to wishlist