Diplome scolare

Diplomele școlare marchează câștigătorii concursurilor sau pot fi diplome de absolvire, diplome de grădiniţă, diplome de merit, diploma de excelență si diplome în funcție de materie. Diplomele se pot realiza în format A4 pe carton semilucios de 250 de grame. Tipizat.ro oferă posibilitatea de a achiziționa diplome și prin SEAP și plata prin ordin de plată la 30 de zile. De obicei, diplomele sunt tipărite pe o singură față, deoarece sunt adesea încadrate și agățate în rame pe perete. Pentru producerea de diplome se folosește carton semilucios cu grosimea de 250 g / m2, care subliniază importanța premiului.

Designul este foarte important

Designul diplomelor școlare poate fi strict și formal, în conformitate cu stilul și regulile instituției de învățământ, sau poate fi luminos, festiv, uneori chiar jucăuș, pentru a se potrivi cât mai mult cu tonul și atmosfera evenimentului de la grădiniță sau de la școală. Dacă lista elevilor este cunoscută în prealabil, poți comanda diplome tipărite cu numele, prenumele, numele instituției de învățământ și alte date necesare. Toate modelele și tipurile de diplome școlare vor fi tipărite în conformitate cu toate cerințele acestui acest tip de produs. Desigur, tipizat.ro crează designul în conformitate cu stilul instituției de învățământ dar, dacă ai propriile idei despre cum ar trebui să arate litera, de exemplu, se va lua în considerare acest lucru la crearea aspectului. Dacă ai deja o formă electronică a diplomei, atunci imprimatul va fi de cea mai bună calitate. Diploma școlară de absolvire, diplomele de grădiniţă, diplomele de merit, diploma de excelență si diplomele în funcție de materie, pot fi în diverse culori și cu diferite imagini.

Diplome – Formale și informale

Eliberarea unei diplome pentru un eveniment depinde de nivelul și gradul său de formalitate. Ar trebui să știi că, fiind un document oficial, diploma de absolvire, diploma de grădiniţă, diploma de merit, diploma de excelență si diplome în funcție de materie ar trebui gândită până la cele mai mici detalii în ceea ce privește designul. Acestea, de obicei sunt depozitate cu atenție, sunt o sursă de mândrie și sunt întotdeauna arătate cu plăcere rudelor și prietenilor. Este destul de clar că, de exemplu, o diplomă pentru rezultatele obținute la școală, la bacalaureat, la concursurile școlare la anumite materii, trebuie să se distingă prin rigoarea sa și trebuie să fie tipărită în conformitate cu normele acceptate. Diploma pentru rezultatele obținute în cadrul competițiilor școlare, va diferi semnificativ de diploma informală de recunoștință pentru copiii de grădiniță.

Comanda diplome scolare ieftine in format A4 din carton gros semilucios de 250g. Modele de diplome de absolvire, diplome gradinita, diplome de merit, diploma de excelenta si diplome in functie de materie.

Avantaje unitati de invatamant:

  • Plata prin OP la 30 de zile
  • Posibilitatea achizitionarii prin SEAP
  • Livrare prin curier sau Posta Romana in toata tara

DESCARCA OFERTA DE DIPLOME SCOLARE

Diplome scolare

D021 Diploma sport

D021
1,31 lei
- format A4 - carton gros semilucios 250 g
Arata 1-24 din 53 produs(e)
Product added to wishlist

Pentru scopuri precum afisarea de continut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare.
Apasand Accept sau navigand pe acest website, esti de acord sa permiti colectarea de informatii prin cookie-uri sau tehnologii similare.