Drapele si steaguri

Pentru fiecare țară din lume, drapelul național este o chestiune de mândrie și respect deosebit. Afișează istoria, cultura și tradițiile unui anumit stat. Niciun eveniment oficial, negocieri de afaceri, competiție sportivă sau chiar școli nu sunt complete fără drapele. Și în viața de zi cu zi, prezența drapelului național în birou este considerată un element necesar al interiorului. Orice școală din România trebuie să dețină un drapel al României, unul al Uniunii Europene și unul NATO. Steagurile obișnuite, încâlcite de vânt și deformate de gravitație, își pierd valorile estetice și simbolice pentru care sunt etalate. Steagurile deformate, încâlcite între ele, neglijate sunt asociate cu aservirea, neputința, lipsa de energie și slăbiciune și trebuie înlocuite cu drapele frumoase, din material impermeabil, strălucitor în bătaia vântului și soarelui.

Drapele de calitate

În calitate de furnizor de steaguri, tipizat.ro oferă acces la drapele de primă clasă care îți vor satisface cu siguranță așteptările. Magazinul de tipizate și drapele are o gamă de steaguri Românești, ale Uniunii Europene și NATO, precum și suporți de podea sau de perete, care se disting prin atenția la cele mai mici detalii. În căutarea steagului perfect, tipizat.ro te va ajuta cu siguranță, deoarece efectuează și comenzi speciale pentru clienții care doresc soluții individuale. Prin decizia de a cumpăra drapele pentru școală, producătorul îți garantează 100% satisfacție pentru calitatea produsului și aspectului estetic al acestuia.

Steaguri: România, Uniunea Europeană, NATO

Steagurile nu sunt doar simboluri pentru o țară, ci sunt și pasiunea și dragostea pentru ea. Se pun drapele pe fiecare instituție și pe fiecare școală, pentru că știm exact că acestea poartă o declarație de valori și speranțe specifice. Tipizat.ro face totul pentru ca orice client să se bucure nu numai de calitatea produselor, ci și că, datorită drapelelor de calitate, toată lumea poate simți mesajul pe care îl poartă. Steagurile țării, ale Uniunii Europene și NATO sunt de foarte bună calitate. Datorită aranjamentului special al fibrelor, steagul este afișat corect chiar și la adierea vântului. Utilizarea vopselelor ecologice permite obținerea culorilor intense de roșu, galben și albastru. Culorile și motivele steagului sunt aplicate țesăturii (100% material de calitate, impermeabil) prin serigrafie tradițională sau sublimare. Această din urmă metodă permite obținerea unei imagini de calitate superioară care urmează să fie plasată pe steagul comandat, motiv pentru care, drapele sunt recomandate în mod special clienților. Pe un fundal albastru-deschis, 12 stele aurii formează un cerc care reprezintă uniunea națiunilor europene. Numărul de stele este definit cu precizie, 12 simbolizând perfecțiunea și unitatea. Douăsprezece stele aurii, echidistante, formează un cerc al cărui centru este intersecția diagonalelor dreptunghiului, iar numărul lor nu se schimbă niciodată.

Arata 1-17 din 17 produs(e)
Product added to wishlist

Pentru scopuri precum afisarea de continut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare.
Apasand Accept sau navigand pe acest website, esti de acord sa permiti colectarea de informatii prin cookie-uri sau tehnologii similare.