Cataloage scolare

Tipografia tipizat.ro oferă tipărirea tuturor materialelor necesare pentru orice școală. Numărul mare de modele de cataloage școlare îți va permite să alegi modelul care te atrage cel mai mult și care îți va fi companion timp de un an școlar. Cataloagele şcolare sunt tipărite pentru învățământ primar, gimnazial, liceal, postliceal, preșcolar și clasa pregătitoare cu coperta din carton duplex, arhivă sau imitație de piele. Tipografia online tipizat.ro îți permite să comanzi comod toate materialele de care ai nevoie pentru școală fără a părăsi biroul sau casa. Ți se garantează cea mai rapidă executare a comenzilor, oferind oportunități uimitoare de gestionare a comenzilor noi și viitoare, fiind foarte flexibili, dar și profesioniști. Poți fi sigur că vei vorbi întotdeauna cu o persoană competentă dacă ai întrebări sau dacă vrei să comanzi cataloage școlare.

Cataloage școlare - Caracteristici

Avantajul tipografiei de formulare tipizate este calitate foarte înaltă și, în același timp, prețurile foarte optimizate. Vei avea siguranța că vei primi cataloage școlare exact din categoria din care ai comandat, fie că optezi pentru cataloage cu copertă arhivă sau cataloage cu coperți duplex sau imitație de piele. Toate acestea vor fi de cea mai înaltă calitate posibilă. Cataloagele școlare pot fi comandate în formatele A4 și A5 și pot fi pentru clasele pregătitoare, gimnazial, liceal, postliceal-maieștri, preşcolar, primar, școala de arte și meserii. De asemenea, coperțile pot avea diferite culori, cum ar fi roșu, alb, albastru, verde, iar prețurile diferă în funcție de model, dimensiune și copertă. Cataloagele școlare sunt obligatorii pentru oricine lucrează în primul rând într-o poziție responsabilă, cu elevii în clasă. Rubricile permit profesorilor să creeze în mod liber adnotări, note, informații relevante, concentrându-se asupra esteticii sau a stilului și formei profesionale. Hârtia din interiorul catalogului este din import Cehia și are o greutate de 80 de grame. Catalogul în funcție de nivelul de învățământ permite înscrierea unui număr de 39 de elevi.

Avantajele de a lucra cu tipografia noastră?

Tipografia online tipizat.ro este soluția perfectă pentru clasa și școala ta. Cel mai important pentru tipografia online este satisfacția și confortul clientului, și aceste cuvinte reflectă perfect calitatea tipizatelor, inclusiv a cataloagelor online. Toate modelele de cataloage pentru elevi vor fi tipărite pe același tip de hârtie de calitate, singura diferență fiind coperțile (carton duplex, imitație de piele, arhivă), tipul de învățământ și formatul catalogului. Totul depinde de dorința clientului și de scopul pentru care va fi utilizat catalogul. Ca în cazul tuturor produselor tipărite, cataloagele școlare pot fi în culoarea alba sau în anumite culori individuale (roșu, verde, albastru). Prin urmare, prețul cataloagelor școlare este determinat de model. Dacă ai nevoie de un catalog școlar, poți face comanda la tipizat.ro.

Arata 1-24 din 25 produs(e)
Product added to wishlist